De Meentboerderij
 • Nieuws
 • Menukaart
 • Vergaderen
 • Feest
 • Kinderfeestje
 • Van eigen boerderij
 • Vacatures
 • Contact

Kinderfeestje vieren bij Juffrouw Jansen?
Voel je als jarige job een echte boer of boerin voor een middag!

VOOR DE MAAND MEI, JUNI, JULI ZITTEN WE HELEMAAL VOL. VANAF WOENSDAG 21 AUGUSTUS IS ER WEER PLEK.

Met een boerenzakdoek om de hals gaan we als echte boertjes en boerinnetjes op pad over de boerderij. Zo gaan we kijken in de stallen, de kalfjes en mag je in een echte trekker zitten.

Ook de varkens, geiten, schapen en konijnen worden met elkaar verzorgd. Tenslotte gaan we de pony’s borstelen.

Het feestje wordt afgestemd op de leeftijd, het niveau en de voorkeur van de jarige en zijn/haar gasten.

De kosten voor het 2 uur durende programma zijn 15,- euro per kind (Minimaal 6 en maximaal 10 kinderen). Dit is inclusief drinken (thee/limonade), iets lekkers en een ijsje en boerendiploma als afsluiting.

De boerenfeestjes zijn mogelijk op de volgende dagen (andere dagen of tijden zijn in overleg vaak goed mogelijk):

 • Woensdag (13.00 tot 15.00 of 14.00 tot 16.00 uur)

 • Vrijdag (13.00 tot 15.00 of 14.00 tot 16.00 uur)

 • Zaterdag (10.00 tot 12.00 uur of 13.00 tot 15.00 uur)


Voorafgaand en na afloop van het feestje zijn de kinderen, uitsluitend onder begeleiding van een volwassene, van harte welkom op de kinderboerderij.

Interesse in een boerenfeestje? Stuur dan snel een mailtje naar info@juffrouwjansen.net voor een gaaf partijtje op de boerderij!

Lunch arrangement

Het Lunch arrangement bestaat uit een uurtje extra feestvieren. De jarige is hierdoor in de gelegenheid om zijn of haar cadeautjes te ontvangen en er kan limonade met wat lekkers genuttigd worden. Tijdens het extra uurtje zullen de kinderen een lekker broodje knakworst krijgen. De prijs hiervoor is €5,- per kind.

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Zorgboerderij
Kinderboerderij
Melkveehouderij