De Meentboerderij
  • Nieuws
  • Menukaart
  • Vergaderen
  • Feest
  • Kinderfeestje
  • Van eigen boerderij
  • Vacatures
  • Contact

Feest vieren bij Juffrouw Jansen

Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum? Ook dat kan bij Juffrouw Jansen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Tijdens onze openingstijden hebben wij een fantastische ruimte die u kunt huren. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag, een kraamfeest of een kinderverjaardag die u met een besloten groep wilt vieren? Dan kan dat in onze zijruimte.

De ruimte is mooi, groot en licht en u kunt er ongeveer 40 -50 gasten ontvangen. U kunt de ruimte huren per dagdeel (van 10.00 tot 13.00 of van 14.00 tot 17.00 uur). Na 17.00 uur huurt u automatisch de gehele locatie.

Het personeel van Juffrouw Jansen verzorgt de bediening. Wij kunnen gebak, borrelhapjes en drankjes aanbieden. Met een kinderverjaardag is het (uitsluitend bij gebruik van de speciale ruimte) mogelijk om een eigen verjaardagstaart mee te nemen. Overige consumpties gaan op bestelling. Wanneer u uitgebreidere hapjes of een buffet zou willen, is dat ook mogelijk. Wij werken samen met verschillende cateraars die dit kunnen verzorgen.

BBQ

U wilt een feest/borrel bij ons vieren en zit de denken aan een barbecue, dan kan! Voor grote groepen werken wij samen met een slager die voor u het lekkerste vlees kan bereiden op de barbecue. Of als u liever iets exclusiever wil hebben, dan is dat ook mogelijk! Onze eigen kok kan voor u het vlees van onze eigen koeien bereiden op de Green Egg.

Buffet

U wilt een feest/borrel bij ons vieren en zit te denken aan een buffet, dat kan! Wij werken samen met verschillende cateraars die dit kunnen verzorgen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Afhuren locatie

Het is ook mogelijk om buiten onze openingstijden het gehele theehuis en locatie af te huren. Ook hierbij verzorgt het personeel van Juffrouw Jansen de bediening.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?
Neem dan even contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij voorkeur per mail.

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

Zorgboerderij
Kinderboerderij
Melkveehouderij