Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum? Ook dat kan bij Juffrouw Jansen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Tijdens onze openingstijden hebben wij een fantastische ruimte die u kunt huren. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag, een kraamfeest of een kinderverjaardag die u met een besloten groep wilt vieren? Dan kan dat in onze zijruimte.

De ruimte is mooi, groot en licht en u kunt er ongeveer 60 gasten ontvangen.
Hierbij verzorgt het personeel van Juffrouw Jansen de bediening. Wij kunnen gebak, borrelhapjes en drankjes aanbieden. Wanneer u uitgebreidere hapjes of een buffet zou willen, is dat ook mogelijk. Wij werken samen met verschillende cateraars die dit kunnen verzorgen.

Het is ook mogelijk om buiten onze openingstijden het gehele theehuis en locatie af te huren. Ook hierbij verzorgt het personeel van Juffrouw Jansen de bediening.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan

U wilt een feest/borrel bij ons vieren en zit te denken aan een buffet, dat kan! Wij werken samen met verschillende cateraars die dit kunnen verzorgen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

U wilt een feest/borrel bij ons vieren en zit de denken aan een barbecue, dan kan! Voor grote groepen werken wij samen met een slager die voor u het lekkerste vlees kan bereiden op de barbecue. Of als u liever iets exclusievers wil hebben, dan is dat ook mogelijk! Onze eigen kok kan voor u het vlees van onze eigen koeien bereiden op de green egg.